Toiminta

Yhteislenkit
Otaniemen yhteislenkkejä on tänä vuonna keskiviikkoisin. Lenkit on suunniteltu niin, että se sopii kaikille iästä, koosta ja sukupuolesta riippumatta. Lenkillä hölkötellään 5 – 10 kilometriä rauhallista n. 6 minuutin kilometrivauhtia tai mennään hitaimman mukaan. Mikäli juoksuhaluja on enemmän, voivat halukkaat lähteä ”toiselle kierrokselle”, jonka pituus ja vauhti sovitaan tapauskohtaisesti. Keväällä 2018 yhteislenkit juostaan yhdessä Teekkarireserviläisten kanssa Servin Maijan tie 3 A edustalta alkaen 19:15. Paikalla mahdollisuus säilyttää tavaroita ja saunoa lenkin jälkeen.


Testijuoksu
Omaa kuntoaan on mahdollista seurata testijuoksuissa. Keväisin ja syksyisin juostaan Cooperin testi, missä on hyvä käydä ottamassa mittaa itsestään ja muista.


Saunaillat
AaltoRunners järjestää jäsenistölleen saunailtoja 2-4 kertaa vuodessa. Saunaillat pidetään AYY:n saunoilla. Tarjoilut ovat yleensä hyviä, seura mukavaa ja sauna lämpimänä! Yleensä ennen saunaa juostaan kevyt lenkki tai tehdään jotain muuta kivaa.


Kilpailut
AaltoRunner osallistuu joukkueena vuoden mittaan erilaisiin kilpailu- ja kuntoilutapahtumiin. Vuoden tärkeimpinä kilpailuina ovat keväisin Akateeminen Wartti, Länsiväyläjuoksu ja Karhuviesti sekä syksyisin Aaltokymppi ja Pääkaupunkiseutujuoksu. Tarkoituksena on myös järjestää yhteismatka Tukholman maratonille. Kerhon jäsenet saavat kilpailuihin usein erikoishintaisia edustuspaikkoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *